Просто как да изготвите бюджетен план за почистване на дома

Домакинството е едно от подразделенията в курорта, което има най-много насипни разходи, а също и вкусни продукти. Артикули като функции за душ кабина като шампоан за коса, балсам, лосион за тяло или овлажнител, парфюмна вода, сапун за лице и също сапун за тяло; кърпа за баня, кърпа за ръце, кърпа за лице, постелка за баня, халат, гумено подово покритие; чаршаф, възглавница, екземпляр за възглавница, възглавница за хвърляне, възглавница за врата, подматрачна подложка, одеяло, вложка за юрган/ завивка, покривало; кърпи за баня, кърпи за лице; кафемашина, саше за кафе, захарни дресинги; дъска за гладене, ютия; будилник; прибори за приготвяне на храна, съдове и прибори за хранене; разпределете четка за зъби, а също и паста за зъби; печатарски продукти, канцеларски материали, плик, тетрадка, кръгла химикалка, папка, телефонен указател, Света Библия или Свещения Коран могат да окажат значително влияние върху общите разходи на хотела.

Това са променливи свойства, които когато се консумират, увреждат, губят или в крайна сметка не са стандартни, се изхвърлят или премахват от кръвообращението, След като се отърват от потока или приемат, същите количества трябва да бъдат подновени или заменени с допълнителен знак -нагоре с цел запазване на високия стандарт или най-високо качество на решенията в курорта.

Дълготрайни активи като обзавеждането и оборудването в района, като легла, хладилници, телевизори, огледала, дивани, кресла, кресла, маси, телефони, лампи, табла, климатици/отопителни инструменти и т.н., могат да бъдат много скъпи, когато бъдат повредени или стават нестандартни. Тези продукти обикновено се включват в плана за капиталови инвестиции, специално когато се налага ремонт. Но ако е само една или две парчета, това количество може да бъде определено в оперативния бюджет.

За оборудването, както и за уредите, количката и прахосмукачките на Housemaid са най-важното устройство, използвано при общото почистване и поддръжка на стаите на хотела, а също и на обществените зони. Оборудване като шампоан за килими, а също и машина за отстраняване на вода, въртящ се уред за шампоан за коса за килими, почистващ препарат за подови настилки, както и подова настилка, влажна, както и суха машина за почистване. хидравличен асансьор и др. са изключително здрави машини, които подпомагат цялостното почистване на хотела. Те също са включени в Плана за разходи за капиталови инвестиции.

За място на пране със сигурност ще има перална машина, пералня, сушилня, устройство за химическо чистене, перална сгъваема машина/календар, маси, колички, кутии за сортиране на пране, подвижни релси за закачалки за дрехи, принтер за пране за гости и др. са капиталови инвестиции, докато детергент, белина, елиминатор за обезцветяване, течност за напълно сухо почистване, средство за водна терапия с рН и т.н., най-вероятно в оперативния бюджетен план.

Повече информация за домоуправител можете да видите, като кликнете върху тази връзка.

Подробното описание на всички задълбочени продукти, участващи в подготовката на бюджета, ви дава представа колко подробна е подготовката на бюджета за домакинството. Цитат >

С горните многобройни продукти, консумативите или продуктите за бързо преместване са едни от най-важните елементи при изготвянето на бюджетен план. Вкусните продукти са включени в оперативния разходен план. Нещата с дълготрайни активи се състоят от бюджета за капиталови инвестиции или CAPEX.

Функционалният бюджет се изготвя всяка година, както и се предава на Финансовия надзор за по-нататъшно проучване, както и за попълване на цялата сума под контрол с ръководителя на отдела. Планът за функционални разходи винаги се основава на прогнозирания процент на заетост за следващата година.

Comments